ff045d08-b540-41f5-8dbe-e1adc8094e13
Min instastory
Min instastory
Forfattar: Hansen, Mads
Utgivingsår: 2021
Språk: Norsk bokmål
Medietype Bok
Kategori: Faglitteratur
Utgivar: Kagge forlag
ISBN: 9788248927662
Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering
Beskriving:
Boken forteller om hvordan Mads Hansen har blitt kjendis ved hjelp av humor, kreative veddemål og Instagram. Hvordan en middels god fotballspiller kunne blir Årets medienavn og hvordan en som ikke kan synge kunne vinne en Spelleman. Han forteller også om konflikten med Isabel Raad og andre ukjente feider, og litt om sitt eget privatliv. I tillegg gis det råd om hvordan Istagram fungerer og hvordan man kan få flere følgere. Omtalen er utarbeidet av BS.
Boken forteller om hvordan Mads Hansen har blitt kjendis ved hjelp av humor, kreative veddemål og Instagram. Hvordan en middels god fotballspiller kunne blir Årets medienavn og hvordan en som ikke kan synge kunne vinne en Spelleman. Han forteller også om konflikten med Isabel Raad og andre ukjente feider, og litt om sitt eget privatliv. I tillegg gis det råd om hvordan Instagram fungerer og hvordan man kan få flere følgere. Omtalen er utarbeidet av BS.

Tilgjengeleg hos:

Loading...

Søk

Språkvelger