b5ece46c-2dd4-47d8-9f7b-ac5fac706e36
Tåkens hersker : roman
Tåkens hersker : roman
Forfatter: Ruiz Zafón, Carlos
Utgivelsesår: 2017
Medietype: E-bok
Kategori: Skjønnlitteratur
ISBN: 978-82-338-0001-7
Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering
Beskrivelse:
Spania, 1943: Max Carvers far, urmaker og oppfinner, bestemmer seg for å flytte hele familien til en liten kystby. Det gamle huset de flytter inn i viser seg å ha en helt spesiell historie. I enden av stranda, i fyrtårnet, bor jevngamle Roland. De to guttene begynner å dykke ned til vraket av et skip som sank like utenfor kysten i en forferdelig storm. Alle som var om bord mistet livet, bortsett fra én, mannen som bygde fyrtårnet som Roland bor i. Men stemmer egentlig den historien? De to guttene trekkes stadig dypere inn i fortellingen om Tåkens hersker. Boken er opprinnelig skrevet som en "young adult"-roman og henvender seg til både ungdom og voksne. Omtalen er utarbeidet av BS.
Spania, 1943: Max Carvers far, urmaker og oppfinner, bestemmer seg for å flytte hele familien til en liten kystby. Det gamle huset de flytter inn i viser seg å ha en helt spesiell historie. I enden av stranda, i fyrtårnet, bor jevngamle Roland. De to guttene begynner å dykke ned til vraket av et skip som sank like utenfor kysten i en forferdelig storm. Alle som var om bord mistet livet, bortsett fra én, mannen som bygde fyrtårnet som Roland bor i. Men stemmer egentlig den historien? De to guttene trekkes stadig dypere inn i fortellingen om Tåkens hersker. Boken er opprinnelig skrevet som en young adult-roman og henvender seg til både ungdom og voksne. Omtalen er utarbeidet av BS.

Tilgjengelighet

Loading...

Resultatliste

Resultatliste

Søk

Språkvelger