65f39a39-9abc-4950-8257-99a9d60b028f
Uhyret i Buckingham Palace
Uhyret i Buckingham Palace
Forfattar: Walliams, David
Utgivingsår: 2021
Språk: Norsk bokmål
Medietype Bok
Kategori: Skjønnlitteratur
Utgivar: Aschehoug
ISBN: 9788203269165
Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering Gi vurdering
Beskriving:
Året er 2120, og London er i ruiner. Folket sulter, og mørket har lagt seg over verden som et teppe. Prins Alfred er en skral gutt på tolv år som har tilbragt hele livet sitt innenfor veggene i Buckingham Palace, men når en serie merkelige hendelser inntreffer og noe lusker i korridorene på nattestid blir han kastet ut i en verden av mysterier, skygger og monstre. Og når moren hans blir bortført til The Tower of London må Alfred ta opp kampen for å redde både henne, seg selv, og hele byen. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vi er i et fremtidig Storbritannia hvor London ligger i ruiner, mørket ligger over landet og folket sulter. Konge og regjering er satt ut av spill. Prins Alfred har aldri vært utenfor Buckingham Palace, men nå er det bare ham som kan redde sin elskede mor, dronningen, som sitter fanget i Tower. I tillegg er det noe mystisk og farlig som lurer seg rundt i slottet om natten. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Tilgjengeleg hos:

Loading...

Søk

Språkvelger