19cb17bd-cb2c-4384-a639-6f1566d2a196
Bare litt til
Bare litt til
Forfatter: Ahrnstedt, Simona
Utgivelsesår: 2022
Språk: Norsk Bokmål
Medietype: Bok
Kategori: Skjønnlitteratur
Utgiver: Cappelen Damm
ISBN: 9788202664350 978-82-02-66435-0
Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering
Beskrivelse:
Stella mister alt som betyr noe for henne i løpet av et eneste døgn: ektemannen, leiligheten og jobben. Hun sørger og overvåker sin utro eksmann på sosiale medier, men finner snart ut at Stockholm ikke er noe værende sted for å komme videre. For å finne ro flytter hun til et falleferdig hus på landet sør i Sverige, men innen kort tid er hun trukket inn i både konflikter og intriger også her. 'Bare litt til' er en frittstående feel-goodroman. Omtalen er utarbeidet av BS.
Stella mister alt som betyr noe for henne i løpet av et eneste døgn: ektemannen, leiligheten og jobben. Hun sørger og overvåker sin utro eksmann på sosiale medier, men finner snart ut at Stockholm ikke er noe værende sted for å komme videre. For å finne ro flytter hun til et falleferdig hus på landet sør i Sverige, men innen kort tid er hun trukket inn i både konflikter og intriger også her. «Bare litt til» er en frittstående feel-goodroman. Omtalen er utarbeidet av BS.

Tilgjengelighet

Loading...

Søk

Språkvelger